Szent Margit Rendelőintézet környezetének fejlesztése

A fejlesztés célja, hogy a Rendelő környéke megszépüljön és egy korábbi fejlesztéshez kötődve kulturált terület jöjjön létre a Rendelőintézet teljes környékén. Ez azért is kiemelt jelentőségű, mert egy TÉR_KÖZ pályázat keretében hamarosan az intézethez közeli, Holdudvar park is teljesen megújul, vagyis több, egymáshoz fizikailag is kapcsolódó terület válik szebbé és élhetőbbé a Vörösvári út, Bécsi út és Váradi út által határolt területen.

A Rendelőintézet környezetének felújítása lakossági bejelentések és az intézményben dolgozók megkeresése alapján merült fel. Továbbá, a teljes folyamatot megalapozta egy közösségi tervezés, aminek során a környéken élők és az adott intézményekben dolgozók dönthették el, hogyan újuljon meg a Szent Margit Rendelőintézet környéke. Az önkormányzat reményei szerint ez már előrevetíti, hogy a fejlesztést sokkal inkább magukénak tekintik a környéken élők és az itt dolgozók is.

2017 december első napjaiban zárultak le. A megújult parkban a növényesítési munkák folyamatosan alakulnak, ezért a park 2018 tavaszán egyre zöldebbé válik!

Kapcsolódó anyagok:
Közösen tervezünk: a Szent Margit Rendelőintézet környezete
Jelentős fejlesztések a Szent Margit Rendelőintézetben